Over ons

Bali Vakantie Verhuur is een klein Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het verhuren van luxe en zeer luxe vakantievilla’s op Bali. Bali Vakantie Verhuur biedt haar klanten naast een schitterend aanbod aan villa’s door heel Bali uitstekende, snelle en bovenal persoonlijke service op het gebied van reisplanning op maat.

Alle villa’s in het bestand van Bali Vakantie Verhuur hebben Nederlandse en/of Belgische eigenaren, waarvoor Bali Vakantie Verhuur als bemiddelaar optreedt en verantwoordelijkheid draagt voor alle boekingen. Bij Bali Vakantie Verhuur staan de individuele wensen van de klant centraal. Wij werken volgens de onderstaande speerpunten, maar mocht u meer over ons willen weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Indien u dat wenst kunnen wij u ook via een presentatie of een persoonlijk bezoek aan ons kantoor meer over de villa’s en Bali en Lombok vertellen.

Exclusiviteit en diversiteit in aanbod

Bij Bali Vakantie Verhuur vindt u een exclusief aanbod aan luxe privé villa’s direct aan het strand of juist in de schitterende binnenlanden van Bali, vlakbij toeristische centra of juist ver daarbuiten. U vindt in ons aanbod accommodaties voor twee tot twaalf personen. Ook kunnen we voor een groot reisgezelschap meerdere villa’s naast, of vlakbij elkaar verzorgen. Wanneer u op meerdere plaatsen op Bali wil verblijven kunnen wij u uit ons aanbod verschillende luxe-accomodaties aanbieden. Zo kunt u eenvoudig en comfortabel uw rondreis door Bali plannen.

Onze luxe/zeer luxe-accomodaties huurt u inclusief met diensten van een ervaren en gastvrije staff die voor u, indien gewenst, de heerlijkste maaltijden op tafel zet, de villa schoon houdt en uw was verzorgt. Ook de tuin en het zwembad worden met grote zorgvuldigheid door de staff bijgehouden. De staff van de accomodaties spreken redelijk Engels en hebben in de meeste gevallen in hotels en keukens van diverse hotels gewerkt. De stafleden hebben ervaring in het ontvangen van Nederlandse en Belgische gasten en kunnen zowel Europees als Indonesisch koken. De staff van de diverse villa’s verstaan de kunst om ongemerkt aanwezig te zijn en toch te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Een chauffeur en masseuse zijn op afroep beschikbaar voor hun diensten. Het is eveneens mogelijk om tijdens uw vakantie een kinderoppas te regelen.
Er is in de nabijheid van alle villa’s een Nederlandse helpdesk aanwezig die u bij de eventuele onduidelijkheden direct van dienst kan zijn. Dus mochten zich bij uw aankomst op Bali onverhoopt onduidelijkheden of problemen voordoen, dan kunt u rekenen op betrouwbare en deskundige hulp.

Deskundige en snelle service

Bali Vakantie Verhuur draagt een adequate en snelle reactie op uw aanvraag of aanmelding hoog in het vaandel. Daarom ontvangt u van ons binnen vier uur een reactie op uw aanvraag of aanmelding. We zijn per telefoon van 08.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar en 24 uur per dag via email bereikbaar voor al uw vragen. Bali Vakantie Verhuur heeft meer dan 25 jaar ervaring met (eigen) vakanties op Bali en jarenlange ervaring in het verhuren van luxe vakantievilla’s op Bali. Jaarlijks bezoeken we de verhuurde objecten om controle te doen naar de villa’s om zodoende te blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij aan al onze accommodaties stellen. Ook vragen wij huurders na hun reis een evaluatieformulier over de accommodatie en de service in te vullen. Zo kunnen wij de uitstekende kwaliteit van ons aanbod vasthouden en zelfs verbeteren.

Voor vertrek hebben wij veelvuldig contact met onze aspirant huurders en wij voorzien hen van de documenten die belangrijk zijn voor de boeking en reis, zoals een boekingsbrief, bewijs van aanbetaling, een brief voor vertrek en informatie voor de thuisblijvers. Wij zijn eveneens volledig op de hoogte van alle bezienswaardigheden op Bali en Lombok en kunnen u daarover, indien u dat wenst, informeren.

Bali Vakantie Verhuur gaat uiterst zorgvuldig om met uw gegevens en houdt zich aan de regels van de wet op de privacy (link). Bali Vakantie Verhuur is ingeschreven bij de KVK onder nummer 17277441 en heeft het keurmerk van de thuiswinkelorganisatie, lidmaatschapsnummer 5257.

Betrokkenheid

Met uw bezoek aan Bali en Lombok via Bali Vakantie Verhuur ondersteunt u op wezenlijke wijze de lokale bevolking. De stabiele stroom aan toeristen zorgt voor een toename in werkgelegenheid voor de lokale bevolking op de eilanden. Zij zijn zo in staat een betere toekomst voor zichzelf, hun kinderen en volledige familie op te bouwen.

Met name de staff-leden van de villa’s ontvangen een goed salaris en zijn daardoor in staat hun kinderen naar school te laten gaan. Ook op Bali en Lombok geldt dat goed onderwijs de sleutel is naar een goede toekomst en de manier om de cirkel van armoede te doorbreken.

Het is niet alleen uw financiële impuls voor de eilanden die voor de bevolking waardevol is. Tijdens uw verblijf op Bali en Lombok zult u merken met hoeveel plezier en trots de bevolking u kennis wil laten maken met de prachtige natuur en cultuur die de eilanden rijk zijn.

Omdat Bali Vakantie Verhuur over tientallen jaren goede en persoonlijke contacten met de lokale bevolking heeft opgebouwd kunnen de chauffeurs en staff u naar de mooiste plekjes brengen waar je als toerist niet zo snel komt. Balinezen en Lombokkers zijn trots op hun dorp en familie en willen u dit graag met u delen.

Bali Vakantie Verhuur zet zich ook actief in om de lokale bevolking te ondersteunen en sponsort diverse projecten op Bali, zoals het Lion King Weeshuis in Singaraja.

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Klik hier
Website laten maken door Modual.